Monday, September 6th 2010, 9:39pm UTC+2
You are not logged in.
This post has been edited 3 times, last edit by "gucioboss" (Feb 3rd 2010, 9:57am)
...najtanszy najemnik do grabienia ale piechta jest bardzo wolna...jak dojsziesz do kowboi polecam ich(nie do ataku na wroga bo tez beda gineli jak muchy)prawie 2.5 raza szybsi od piechoty pozdr.This post has been edited 1 times, last edit by "pitt47" (Feb 3rd 2010, 5:28pm)
wystarczy zobaczyc statystyki np Top 20 wiekszosc to meksykanie. Sam nimi gram i jestem zadowolony 

. NA ZAWSZE RAZEM, KOCHAM CIĘ 
[/size]
Tylko że kabalieros i el mariachi są słabi w obronie dlatego najlepiej zainwestować w konkwistadorów którzy mają dobry i atak i obronę. Nie ma bardziej wszechstronnej jednostki niż konkwistador dlatego większość osób właśnie w nią inwestuje.
asiula17
chyba jeszcze za krótko grasz.
This post has been edited 1 times, last edit by "asiula17" (Jul 30th 2010, 1:12pm)
asiula przepraszam cie jeśli cie uraziłem ale wniosek ten nasunął mi sie po tym własnie poscieTylko że kabalieros i el mariachi są słabi w obronie dlatego najlepiej zainwestować w konkwistadorów którzy mają dobry i atak i obronę. Nie ma bardziej wszechstronnej jednostki niż konkwistador dlatego większość osób właśnie w nią inwestuje.
Tylko że zamiast stu konkwistadorów można zbudować 200 poncho do obrony i 200 gitarek do ataku.
This post has been edited 1 times, last edit by "Abelito" (Jul 30th 2010, 5:33pm)
asiula przepraszam cie jeśli cie uraziłem ale wniosek ten nasunął mi sie po tym własnie poscieTylko że kabalieros i el mariachi są słabi w obronie dlatego najlepiej zainwestować w konkwistadorów którzy mają dobry i atak i obronę. Nie ma bardziej wszechstronnej jednostki niż konkwistador dlatego większość osób właśnie w nią inwestuje.
Tylko że zamiast stu konkwistadorów można zbudować 200 poncho do obrony i 200 gitarek do ataku.
bo po kiego grzyba mieszac w jednej wiosce off z defem?
This post has been edited 1 times, last edit by "asiula17" (Aug 15th 2010, 9:34pm)